Afval vervoeren

Zoekt u een bedrijf dat op een professionele wijze afval kan vervoeren? Maak dan kennis met ons, RvH Dienstverlening. Wij hebben veel ervaring met het vervoeren van gevaarlijke goederen en afval.

Wet- en regelgeving van afvaltransport

Aan het vervoeren van afval zijn wetten en regels verbonden. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving van afvaltransport en zijn in het bezit van de benodigde vergunningen en ontheffingen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen, ook als het gaat om gevarenklasse 1. Wij zorgen ervoor dat het afval op een verantwoorde wijze wordt vervoerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Onze voertuigen zijn uitstekend ingericht en bevatten alle faciliteiten voor het vervoeren van afval op een goede manier. Daarnaast worden onze voertuigen bestuurd door chauffeurs die volledig zijn opgeleid om het afval te vervoeren naar iedere bestemming op een zorgvuldige en efficiƫnte wijze.

Diensten

Wij zijn een klein bedrijf, bestaande uit een team van professionele chauffeurs. We houden ons bezig met zakelijke dienstverlening voor verschillende opdrachtgevers in de transportsector. De diensten die wij leveren:

  • (Zee)container vervoer
  • Ferry vervoer
  • Uitzonderlijke lading vervoer
  • Bouw-, sloop- en afvalvervoer
  • Klasse 1 vervoer (inclusief Duitsland)

Wij staan voor u klaar!

Wilt u graag advies over hoe u afval kunt vervoeren? Wij staan voor u klaar! U kunt ons mailen: info@rvhd.nl of bellen: +31621204169. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Geen probleem! U kunt dan het contactformulier op onze website invullen, we laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.