Chemisch afval

Chemisch afvalChemisch afval bevat gevaarlijke stoffen die slecht zijn voor de gezondheid. Het vervoeren daarvan moet dan dus ook zorgvuldig en op een verantwoorde wijze gebeuren. Schakel RVH Dienstverlening in voor het vervoeren van het afval en u kunt er vanuit gaan dat het vervoeren van de schadelijke stoffen op een verantwoorde wijze gebeurt.

Jarenlange ervaring

RVH Dienstverlening is een klein bedrijf dat zich bezighoudt met zakelijke dienstverlening voor verschillende opdrachtgevers in de transportsector. We hebben ruime ervaring met het vervoeren van gevaarlijke goederen en/of afval. We verzorgen dagelijks al het transport van chemisch afval en ADR stukgoed voor onze klanten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij ons. Zo beschikken we de benodigde vergunningen en ontheffingen voor het vervoeren van uw gevaarlijke stoffen, ook op het gebied van gevarenklasse 1. Onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en gemotiveerd om uw goederen zorgvuldig en efficiƫnt te kunnen vervoeren naar iedere bestemming.

Transport op een verantwoorde, zorgvuldige wijze

Met chemisch afval moet u voorzichtig zijn. Schakel ons in om er zeker van te zijn dat het transport op een verantwoorde, zorgvuldige wijze gebeurt. Moet u iets vervoeren, maar twijfelt u over de wijze waarop u dit het beste kunt doen? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons mailen: info@rvhd.nl of bellen: +31621204169. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Geen probleem! U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, we laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.