Hoogwerker transport

Hoogwerker transportBent u op zoek naar een bedrijf dat expert is op het gebied van hoogwerker transport? Dan bent u bij RVH dienstverlening aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in transport van hoogwerkers en machines en beschikken over eigen transportmogelijkheden. Zo kunnen we onze klanten in het verhuur van hoogwerkers en machines zo goed mogelijk bedienen.

Transport van hoogwerker en machines

Als u hoogwerker transport aan ons uitbesteedt, dan kunt u er zeker van zijn dat de machines snel op locatie geleverd worden in heel Nederland en Europa, tegen scherpe tarieven. RVH Dienstverlening heeft eigen chauffeurs in dienst die opgeleid zijn om hoogwerkers en machines te transporteren, daarnaast bezitten zij veel kennis over de hoogwerkers en machines, waardoor zij een bedieningsinstructie kunnen geven na het afleveren van de hoogwerker of machine. Ook zijn wij in staat om (bouw)brandstoftanks vervoeren.

Over RVH Dienstverlening

RVH Dienstverlening is een kleinschalig bedrijf dat zich bezighoudt met zakelijke dienstverlening voor verschillende opdrachtgevers in de transportsector. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor:

  • (Zee)container vervoer
  • Ferry vervoer
  • Uitzonderlijke lading vervoer
  • Bouw-, sloop- en afvalvervoer
  • Klasse 1 vervoer (inclusief Duitsland)

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij ons. We werken dan ook uitsluitend met chauffeurs die de juiste diploma’s en certificaten bezitten.

Wilt u meer informatie over hoogwerker transport en/of advies over uw transport kwestie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via info@rvhd.nl of bel +31621204169. We staan u graag te woord! Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in.