Lading vervoeren

Heeft u een lading die vervoerd moet worden? Schakel dan RvH dienstverlening in. Wij zijn een specialist in container transport en hebben de kennis en kunde om uw lading te vervoeren op een professionele wijze.

Vervoer gevaarlijke stoffen

Naast het reguliere container transport, verzorgen wij ook het vervoer van gevaarlijke stoffen. Hiervoor zijn we in het bezit van een modern wagenpark, daarnaast zijn al onze chauffeurs VLG/ADR gediplomeerd. We beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om gevaarlijke stoffen zo goed en veilig mogelijk te kunnen vervoeren. Verder kunnen wij ook de transport verzorgen van uw containers met overhoogte/overbreedte, met ons moderne materiaal. Dit materiaal is ingericht voor onder andere transport van zeecontainers en flatracks met lading met afwijkende afmetingen.

Kennis en kunde

Naast een modern wagenpark, beschikken we over de benodigde vergunningen en ontheffingen. We zijn op de hoogte van de wetten en regels op het gebied van lading vervoeren, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ons team bestaat uit chauffeurs die opgeleid zijn en precies weten wat ze doen. Daarnaast besteden we ieder jaar veel aandacht aan de scholing van onze chauffeurs, zodat hun kennis up to date blijft. We zijn een klein bedrijf dat zich al 5 jaar inzet voor onze klanten. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van lading vervoeren? Neem dan contact met ons op via de telefoon of de mail of vul het online contactformulier in op onze website.