Tanktransport

TanktransportWelkom op de website van RvH Dienstverlening. Zoekt u een bedrijf die tanktransport kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het vervoeren van uw vloeibare lading, zowel Food als Chemical, met zowel tankopleggers als tankcontainers.

Kwalitatief en betrouwbaar

RvH is een klein bedrijf dat inmiddels al 5 jaar transport vervoer verzorgt voor haar klanten. Ons team bestaat uit professionele chauffeurs die zich inzetten voor een efficiënte wijze van vervoer. Dagelijks verzorgen wij voor onze klanten het transport van hun vloeibare goederen naar iedere bestemming, dit doen wij met veel zorgvuldigheid. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid 2 belangrijke begrippen. Onze voertuigen zijn volledig ADR uitgerust en voorzien van een tankverwarming, zodat de chauffeurs onderweg en op locatie altijd uit de voeten kunnen. De chauffeurs bezitten alle diploma’s en certificaten die zij nodig hebben voor het goed uitvoeren van het werk, daarnaast besteden we jaarlijks veel aandacht aan de nascholing van onze chauffeurs.

Wat we allemaal doen…

Naast tanktransport verlenen we ook andere diensten. Zo kunnen klanten ons inschakelen voor:

  • (Zee)container vervoer
  • Ferry vervoer
  • Uitzonderlijke lading vervoer
  • Bouw-, sloop- en afvalvervoer
  • Klasse 1 vervoer (inclusief Duitsland)

We komen graag met u in contact

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor het vervoeren van vloeibare stoffen? Zoek dan niet verder! We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken. We zijn bereikbaar via de mail: info@rvhd.nl of telefoon: +31621204169. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!