Zeecontainer

RvH is een specialist op het gebied van zeecontainer vervoer. We vervoeren zeecontainers met of zonder lading, binnen Nederland én buitenland. Meer weten over wat wij te bieden hebben?

Snel en veilig transport

Zo snel en veilig mogelijk een zeecontainer afleveren op de plaats van bestemming, dat kunnen wij! Ons team bestaat uit opgeleide chauffeurs die weten wat ze doen. Daarnaast zijn we op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van transport en bezitten we de benodigde vergunningen en ontheffingen.

Naast regulier container transport kunnen wij ook het vervoer van gevaarlijke stoffen verzorgen. We beschikken over een modern wagenpark, met voertuigen die de faciliteiten bevatten die nodig zijn om gevaarlijke stoffen te kunnen vervoeren. Wat er ook vervoert moet worden, op ons kunt u bouwen!

Over RvH Dienstverlening

RvH Dienstverlening is opgericht in 2012. Al 5 jaar zetten wij ons in voor onze klanten in de transportsector. Als u met ons in zee gaat, kunt u kwaliteit verwachten. Wij komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat de lading op tijd op plaats van bestemming aankomt. Naast zeecontainer vervoer kunt u ons ook inschakelen voor:

  • (Zee)container vervoer
  • Ferry vervoer
  • Uitzonderlijke lading vervoer
  • Bouw-, sloop- en afvalvervoer
  • Klasse 1 vervoer (inclusief Duitsland)

Kunnen we iets voor u betekenen?

We komen graag met u in contact om vrijblijvend te bespreken of we iets voor u kunnen betekenen. U kunt het contactformulier op onze website invullen of ons direct bellen op het telefoonnummer +31621204169 of mailen: info@rvhd.nl