Afval vervoeren

Zoekt u een bedrijf dat op een professionele wijze afval kan vervoeren? Maak dan kennis met RvH. Wij hebben veel ervaring met het vervoeren van gevaarlijke goederen en afval.
Wet- en regelgeving van

afvaltransport

Aan het vervoeren van afval zijn wetten en regels verbonden. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving van afvaltransport en zijn in het bezit van de benodigde vergunningen en ontheffingen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen, ook als het gaat om gevarenklasse 1. Wij zorgen ervoor dat het afval vervoeren op een verantwoorde wijze gebeurt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Onze voertuigen zijn uitstekend ingericht en bevatten alle faciliteiten voor het vervoeren van afval op een goede manier. Daarnaast worden onze voertuigen bestuurd door chauffeurs die volledig zijn opgeleid om het afval te vervoeren naar iedere bestemming op een zorgvuldige en efficiënte wijze. Ook lading vervoeren (zoals bijzondere lading of gevaarlijke stoffen) zijn geen probleem bij RvH.
Afval vervoeren
RVH Dienstverlening
Postbus 310
2990 AH Barendrecht
RvH beschikt over eigen transport mogelijkheden om onze klanten in het Verhuur van Hoogwerkers / machines zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook voor het vervoeren van uw brandstoftanks kan RvH u een helpende hand bieden.
envelope-omap-markertruckangle-downmobile