Chemisch afval

Chemisch afval bevat gevaarlijke stoffen die slecht zijn voor de gezondheid. Het vervoeren daarvan moet dan dus ook zorgvuldig en op een verantwoorde wijze gebeuren. Schakel RvH in voor het vervoeren van het afval en u kunt er vanuit gaan dat het vervoeren van de schadelijke stoffen op een verantwoorde wijze gebeurd.
Jarenlange ervaring met het vervoeren van

chemisch afval

RvH is een klein bedrijf dat zich bezighoudt met zakelijke dienstverlening voor verschillende opdrachtgevers in de transportsector. We hebben ruime ervaring met het vervoeren van chemisch afval. We verzorgen dagelijks al het transport van chemisch afval en ADR stukgoed voor onze klanten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij ons. Zo beschikken we de benodigde vergunningen en ontheffingen voor het vervoeren van uw gevaarlijke stoffen, ook op het gebied van gevarenklasse 1. Onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en gemotiveerd om uw goederen zorgvuldig en efficiënt te kunnen vervoeren naar iedere bestemming.
Chemisch afval
RvH Transport
Chemisch afval
Chemisch afval
Transport van

chemisch afval

op een verantwoorde, zorgvuldige wijze
Met chemisch afval moet u voorzichtig zijn. Schakel ons in om er zeker van te zijn dat het transport op een verantwoorde, zorgvuldige wijze gebeurt. Ook voor het vervoeren van afval kunt u bij ons terecht.
RVH Dienstverlening
Postbus 310
2990 AH Barendrecht
RvH beschikt over eigen transport mogelijkheden om onze klanten in het Verhuur van Hoogwerkers / machines zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook voor het vervoeren van uw brandstoftanks kan RvH u een helpende hand bieden.
envelope-omap-markertruckangle-downmobile