Container transport

Container transport is een veilige en efficiënte manier om goederen in te vervoeren. Vandaag de dag worden containers dan ook vervoerd per trein, schepen en vrachtwagens. Met container transport kunnen veel goederen in één keer vervoerd worden. Een soort massa productie. Voor bijzondere ladingen worden containers met afwijkende afmetingen gebruikt als container transport.
Verder kan RvH ook uw transport verzorgen van uw containers met overhoogte / overbreedte met ons moderne materiaal ingericht voor onder andere transport van zeecontainers / flatracks met lading met afwijkende afmetingen. RvH beschikt hiervoor over de benodigde vergunningen en ontheffingen.
Container transport met een

bijzondere lading

Wilt u gebruik maken van ons container transport voor het vervoeren van een bijzondere lading? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in container transport en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor u. Het ene container transport is het andere namelijk niet. Ook als u een container bezorgd wilt hebben op een andere locatie is dit geen probleem.
Container transport
Container transport
RvH Transport
Zeecontainer vervoer
Doordat wij een uitgebreid wagenpark hebben met transportvoertuigen zorgen wij ervoor dat uw container transport van A tot Z geregeld wordt en kunnen wij uw container brengen op plaatsen waar andere vervoerders zouden afhaken. Bij ons komt uw lading veilig en snel op plaats van bestemming. Voor ons is elk soort transport bijzonder. Wij houden altijd rekening met de bijzondere aard van uw lading en helpen u graag met uw container transport. Hiernaast verzorgen wij ook uw tank transport. Bekijk snel de mogelijkheden voor uw bedrijf.
RVH Dienstverlening
Postbus 310
2990 AH Barendrecht
RvH beschikt over eigen transport mogelijkheden om onze klanten in het Verhuur van Hoogwerkers / machines zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook voor het vervoeren van uw brandstoftanks kan RvH u een helpende hand bieden.
envelope-omap-markertruckangle-downmobile