Tank transport

RvH heeft ruime ervaring in tank transport en dus het vervoeren van uw vloeibare lading zowel Food als Chemical, met zowel tankopleggers als tankcontainers. Onze voertuigen zijn volledig ADR uitgerust en voorzien van een Gardner GD175 compressor met tankverwarming zodat de chauffeurs onderweg en op locatie bij de klant altijd uit de voeten kunnen. Tevens zijn onze chauffeurs volledig opgeleid en wordt er jaarlijks veel aandacht besteedt aan de nascholing van onze chauffeurs op het gebied van transport.
Tank transport

Barendrecht

Bij RvH gaan we zorgvuldig, flexibel en snel voor u aan de slag met ons tank transport. We zorgen er dan ook altijd voor dat de goederen juist op de eindbestemming geleverd worden. Wij streven altijd kwaliteit na, voor nu én in de toekomst. Dus bent u op zoek naar tank transport in Barendrecht of tank transport in de omgeving Rotterdam? Dan bent u bij RvH aan het juiste adres.
Wij verleggen samen met het hele team grenzen. Zowel in binnen- en buitenland kunt u ons breed inzetten. Iedere rit voor tank transport wordt met uiterste precisie gereden. Wat uw wensen ook zijn zoals spoedtransport of compleet vrachten, wij passen ons aanbod aan op uw vraag en zo kunnen wij oplossingen op maat leveren. Benieuwd wat wij op het gebied van tank transport voor u kunnen betekenen? Lees hier wat wij allemaal doen.
RVH Dienstverlening
Postbus 310
2990 AH Barendrecht
RvH beschikt over eigen transport mogelijkheden om onze klanten in het Verhuur van Hoogwerkers / machines zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook voor het vervoeren van uw brandstoftanks kan RvH u een helpende hand bieden.
envelope-omap-markertruckangle-downmobile