Vervoer gevaarlijke stoffen

Wilt u gevaarlijke stoffen vervoeren? Giftige stoffen kunnen gevaarlijk zijn voor mens, onze omgeving en het milieu. Daarom moet hier zorgvuldig mee omgegaan worden. Bedrijven die gevaarlijke stoffen vervoeren zullen zich dan ook aan strenge regels moeten houden. En dit nemen wij dan ook zeer serieus. Schakel daarom RvH in voor uw vervoer van gevaarlijke stoffen. Wij zijn een specialist in transportvervoer en hebben de kennis en kunde in huis om uw vervoer van gevaarlijke stoffen op een professionele wijze te regelen.
Wij verzorgen voor u het vervoer van gevaarlijke stoffen. Hiervoor zijn we in het bezit van een modern wagenpark. Daarnaast zijn al onze chauffeurs VLG ADR gediplomeerd. Ons team heeft jarenlange ervaring die nodig is om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Op deze manier dragen wij zorg bij voor de veiligheid van onze medewerkers, het milieu en de omgeving.
Chemisch afval
Transport gevaarlijke stoffen
RvH Transport
RvH Transport
Onze specialisten in het vervoer van

gevaarlijke stoffen

Naast een modern wagenpark, beschikken we over de benodigde vergunningen en ontheffingen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. We zijn op de hoogte van de wetten en regels op het gebied van lading vervoeren, zo komt u bij RvH nooit voor verrassingen te staan. Ons team bestaat uit chauffeurs die opgeleid zijn en precies weten wat ze doen. Daarnaast besteden we ieder jaar veel aandacht aan de scholing van onze chauffeurs, zodat hun kennis up to date blijft. Zo bent u bij ons in goede handen. We zijn een klein bedrijf dat zich inzet voor onze klanten. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden en hier streven wij dan ook altijd naar.

Naast het vervoeren van gevaarlijke stoffen, kunnen wij ook de transport verzorgen van uw containers met overhoogte/overbreedte met ons moderne materiaal. Dit materiaal is ingericht voor onder andere transport van zeecontainers en flatracks met lading met afwijkende afmetingen.
RVH Dienstverlening
Postbus 310
2990 AH Barendrecht
RvH beschikt over eigen transport mogelijkheden om onze klanten in het Verhuur van Hoogwerkers / machines zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook voor het vervoeren van uw brandstoftanks kan RvH u een helpende hand bieden.
envelope-omap-markertruckangle-downmobile