Logistieke dienstverlening

RvH beschikt over de expertise, de benodigde materialen en gespecialiseerd personeel om u te kunnen helpen met elke soort logistieke dienstverlening. Daarom kunt u bij ons altijd terecht met al uw logistieke opdrachten. Of het nou gaat om het vervoeren van zware goederen, zeecontainers of chemisch afval, op ons kunt u te allen tijde vertrouwen. Voor elk soort transport beschikken wij over gediplomeerd personeel dat exact weet wat zij transporteren en hoe zij dit volgens de officiële regelgevingen moeten uitvoeren. Zo zorgen wij ervoor dat alle verschillende soorten transport veilig worden uitgevoerd voor omstanders, personeel en uiteraard uw vracht. Bovendien staan wij garant voor een efficiënte werkwijze en dus een snelle levering van uw goederen. Doordat wij ons al jarenlang in dit vakgebied specialiseren kunnen wij dit ook echt garanderen.

Logistieke dienstverlening op maat

Door de jaren heen zijn wij erg vakkundig geworden en is ons bedrijf flink gegroeid. Dankzij onze ervaring kunnen wij u altijd een oplossing op maat bieden. In onze oplossingen staan uw wensen altijd centraal, wij zorgen ervoor dat wij uw wensen op een efficiënte en veilige manier kunnen verwerkelijken. Bij ons krijgt u altijd de persoonlijke aandacht.

Mocht u goederen internationaal willen vervoeren is dat voor ons geen enkel probleem. Bij RvH staat de klant centraal en als u uw goederen vanuit of naar het buitenland wilt hebben dan staan wij graag voor u klaar. Bij RvH kunt u dus altijd terecht, ongeacht wat voor een vracht u ook heeft, en welke bestemming het heeft. Kortom, geen opdracht is voor ons te gek! Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, offerte aanvraag of meer informatie.
Logistieke dienstverlening
RVH Dienstverlening
Postbus 310
2990 AH Barendrecht
RvH beschikt over eigen transport mogelijkheden om onze klanten in het Verhuur van Hoogwerkers / machines zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook voor het vervoeren van uw brandstoftanks kan RvH u een helpende hand bieden.
envelope-omap-markertruckangle-downmobile