Transport van hoogwerkers en  machines

Hoogwerker transport is een van de specialiteiten van RvH. Een hoogwerker maakt het werken op hoogte een stuk veiliger en efficiënt. RvH biedt u voor iedere klus of project op hoge en lastig bereikbare plekken de perfecte oplossing met ons hoogwerker transport. We vernieuwen ons assortiment regelmatig en daarom vindt u bij ons altijd het juiste model voor uw klus met ons hoogwerker transport.
Als u hoogwerker transport aan ons uitbesteedt, dan kunt u er zeker van zijn dat de machines snel op locatie geleverd worden in heel Nederland en Europa, tegen scherpe tarieven. RvH heeft eigen chauffeurs in dienst die opgeleid zijn om hoogwerkers en machines te transporteren. Daarnaast bezitten zij veel kennis over de hoogwerkers en machines, waardoor zij een bedieningsinstructie kunnen geven na het afleveren van de hoogwerker of machine.
Hoogwerker

Verhuur

Voor hoogwerker verhuur bent u bij RvH aan het juiste adres. Werken op hoogte doet u voortaan gemakkelijk en veilig als u bij ons voor uw hoogwerker verhuur kiest. Voor welke klusjes of projecten u ook een hoogwerker zoekt, een hoogwerker huren bij RvH gaat samen met specialistisch advies en ons ervaren team. Met ons hoogwerker verhuur bent u altijd verzekerd van veiligheid en kwaliteit. Al onze hoogwerkers voldoen dan ook aan de wettelijke norm en onze machines ondergaan altijd een technische controle wanneer u gaat voor hoogwerker verhuur.
Hoogwerker transport
RvH Transport
RvH Transport
RvH Transport
Wilt u een

hoogwerker huren?

U wilt een hoogwerker gaan huren? Dan is het belangrijk om u te laten adviseren door deskundigen. Wanneer u dus van plant bent om een hoogwerker te huren, helpen wij u graag verder en nemen wij de tijd voor u om u zo goed mogelijk van advies te voorzien zodat u de juiste beslissing kunt maken. Bekijk ons uitgebreide aanbod om een hoogwerker te huren en ontdek wat RvH voor u kan betekenen. Naast hoogwerker transport, doen wij ook chemisch afval vervoeren.
RVH Dienstverlening
Postbus 310
2990 AH Barendrecht
RvH beschikt over eigen transport mogelijkheden om onze klanten in het Verhuur van Hoogwerkers / machines zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook voor het vervoeren van uw brandstoftanks kan RvH u een helpende hand bieden.
envelope-omap-markertruckangle-downmobile