Zwaar transport

Heeft u een opdracht voor zwaar transport? Dan kunt u deze opdracht laten uitvoeren door de specialisten bij RvH Barendrecht. Wat u ook te vervoeren heeft, voor zowel nationale als internationale opdrachten staan onze chauffeurs voor u klaar. Wij werken met de nieuwste technieken en werken zorgvuldig en efficiënt.
Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring weten wij alle opdrachten die wij aannemen succesvol uit te voeren. Elke vracht is anders en er komt dus altijd iets bij kijken. Denk hierbij aan vergunningen et cetera.
Wij werken met korte lijnen en denken altijd met de klant mee. Hierdoor komt u nooit voor een verrassing te staan.

Veilig vervoeren van zwaar transport

Het transporteren van zware goederen is gecompliceerd werk en het vereist grote nauwkeurigheid, immers kan een kleine fout grote gevolgen hebben. Bij RvH garanderen wij u dat u zich daar geen enkele zorgen om hoeft te maken. Want veiligheid staat bij ons voorop!
Hoogwerker transport
RvH Transport
RvH Transport
RvH Transport
Gewicht is niet het enige wat het transporteren van zware goederen zo lastig maakt. De vaak vreemde vormen en grote formaten spelen zeker een rol. Dit is echter geen probleem voor RvH. Wij bezitten namelijk over een uitgebreid wagenpark waar altijd een toepasselijk voertuig is voor de lading die vervoerd moet worden. Iedereen weet dan ook dat een goede voorbereiding het halve werk is. Dit alles zorgt ervoor dat wij al onze klanten tevreden weten te stellen.

Heeft u een vraag neem dan gerust contact met ons op. U vindt al onze gegevens op de contactpagina. U kunt ook uw vraag en gegevens achter laten. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
RVH Dienstverlening
Postbus 310
2990 AH Barendrecht
RvH beschikt over eigen transport mogelijkheden om onze klanten in het Verhuur van Hoogwerkers / machines zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook voor het vervoeren van uw brandstoftanks kan RvH u een helpende hand bieden.
envelope-omap-markertruckangle-downmobile